Conferència al voltant del Canal de la Infanta

web

Data: dijous 15/01/2015
Lloc: Museu de L’Hospitalet C. Riera de l’Escorxador 17  (L’Hospitalet de Llobregat)
Horari: 19h
Inscripció gratuïta

Conferència a càrrec d’Irineu Castillo sobre la gestació de la infraestructura fluvial de principis del s. XIX que mena des de Molins de Rei fins als peus de Montjuïc, el procés constructiu i les diverses formes d’explotació més enllà del rec inicial..

Conferència sobre el Canal de la Infanta  “El Canal de la Infanta, per més que avui dia sigui un autèntic desconegut per a la població, ha estat una de les infraestructures més crucials pel Baix Llobregat, Barcelona i Catalunya. Aquest canal construït entre 1817 i1820, que  regava (i encara rega) terres de Molins de Rei, Sant Feliu de Llobregat, Sant Joan Despí, Cornellà, l’Hospitalet i Barcelona, va ser el primer canal d’iniciativa privada que es va construir a Catalunya”.