Conferència: L’Arxiu Històric, un viatge per Barcelona

web

Data: Dijous 29/01/2015
Lloc: Sala Francesc Cambó, Recinte històric Hospital de Sant Pau, Barcelona
Horari: 19h
Inscripció gratuïta

El fons documental de l’Arxiu Històric de l’Hospital de la Santa Creu i Sant Pau revela la història de la ciutat de Barcelona al llarg de més de 600 anys.

L’abast cronològic de la documentació custodiada dona fe de la vida de Barcelona des del segle XV fins a l’actualitat. Per això, qualsevol consulta documental permet passejar pel creixement de la ciutat i pels principals esdeveniments socials i polítics que s’hi han succeït.

Pilar Salmerón, arxivera de la Fundació Privada Hospital de la Santa Creu i Sant Pau descobreix els secrets que amaga l’Arxiu Històric de Sant Pau i la seva importància com a eina de divulgació històrica.