VISITA A PALAMÓS

FotografiaEns plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 24 de gener de 2015 i organitzada per en Manuel Julià i Macias, vocal de la Junta Directiva de l’agrupació.

El programa previst és el següent:

09:20

Trobada al Museu de la Pesca (edifici de la Llotja del Peix, Port de Palamós. Moll Pesquer, s/n. 17230 Palamós).

09:30

Recepció per part de la Sra. Maria Teresa Ferrés, alcaldessa de Palamós.

09:40

Explicació sobre el claustre del Mas del Vent, a càrrec d’Eduard Riu-Barrera, arqueòleg del Servei de Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya.

10:30

Visita al claustre i el Mas del Vent, acompanyats per Eduard Riu-Barrera i un representant de l’estudi RCR, Aranda, Pigem i Vilalta arquitectes.

12:30

Visita a les Bodegues Bell-lloc (Celler Brugarol), acompanyats per un representant de l’estudi RCR, Aranda, Pigem i Vilalta arquitectes.

14:30

Dinar: show-cooking a l’Espai del Peix.

17:00

Fi de la visita i cloenda.

El cost de la visita és de 25€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de Girona i de 30€ per a la resta d’assistents. D’acord amb l’article 20.Ú.14º.d de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, aquesta factura estarà exempta d’IVA. 

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia del dijous 22 de gener de 2015. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.   

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació