VISITA A TORTOSA

Ens plau convocar-vos a la propera activitat de l’AADIPA, prevista per al dissabte 7 de febrer de 2015 i organitzada per l’Antoni López, vocal de Cultura de la Junta Directiva de la Demarcació de l’Ebre del COAC, i el Dídac Gordillo, vocal de l’AADIPA de la Demarcació de l’Ebre, amb el suport de l’Ajuntament de Tortosa.

El programa previst és el següent:

10:00

Trobada al pati d’entrada de l’Antic Escorxador de Tortosa, obra de Pau Monguió, actualment seu del Museu de Tortosa (Rambla de Felip Pedrell, núm. 3).

10:10

Recepció per part del Sr. Ferran Bel, Alcalde de Tortosa.

10:20

Presentació del Pla Especial Urbanístic del Conjunt Històric de Tortosa, Sector 1 (PEUCHT.S1).

Introducció per part de l’arquitecte Felip Carles, director de l’empresa pública Gestió Urbanística Municipal de Tortosa (GUMTSA).

Presentació del Pla Especial Urbanístic del Conjunt Històric de Tortosa, Sector 1 (PEUCHT.S1) per part de l’arquitecte Antoni Vilanova, director de l’equip redactor.

Torn de paraules.

12:00

Visita a l’exposició permanent del Museu de Tortosa.

12:30

Visita a part de l’àmbit del Pla Especial, acompanyats pels Srs. Felip Carles i Antoni Vilanova, ponents, i Armand Castell i Dolors Pérez, membres de l’equip redactor.

15:00

Dinar al restaurant Matadero de Tortosa (Rambla de Felip Pedrell, núm. 94, davant de l’Antic Escorxador).

17:00

Trasllat a peu a l’Escola d’Art i Disseny de la Diputació de Tarragona a Tortosa (antic Convent de Sant Joan. Plaça de Sant Joan, núm. 5).

17:10

Visita al recentment restaurat retaule barroc de Santa Càndia i Santa Còrdula de la Catedral de Tortosa i a l’exposició sobre la seua restauració , acompanyats per la Sra. Carme Clemente, directora de l’Escola d’Art i Disseny i comissària de l’exposició.

18:30

Fi de la visita i cloenda.

 

El cost de la visita és de 15€ per als membres de l’AADIPA i de la Demarcació de l’Ebre i de 20€ per a la resta d’assistents. D’acord amb l’article 20.Ú.14º.d de la Llei 37/1992, de 28 de desembre, de l’Impost sobre el Valor Afegit, aquesta factura estarà exempta d’IVA. 

Per a participar, cal formalitzar la inscripció abans de les dues del migdia del dijous 5 de febrer de 2015. És indispensable omplir una butlleta per a cadascun dels inscrits amb el nom complet, el correu electrònic i un telèfon mòbil de contacte.             

Programa

Butlleta d’inscripció

Documentació