Llibre Blanc per a l’Impuls de la Rehabilitació

El proper 4 de febrer a les 19 h tindrà lloc a la sala d’actes de plaça Nova l’acte de presentació i debat del Document de síntesi en base al qual el Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) vol elaborar el Llibre Blanc per a l’Impuls de la Rehabilitació.

El Document ha estat elaborat pel Grup de Treball de Rehabilitació del COAC que, amb aquesta trobada, vol posar-lo en comú amb tots els agents que influeixen en el sector de l’edificació, comptant per a això amb la presència i intervenció d’arquitectes i representants a nivell empresarial, sindical, de les diferents forces polítiques i administracions, així com de tots els arquitectes que vulguin assistir-hi.

La presentació del Document anirà a càrrec dels arquitectes Enric Mir i Carla Habif Hassid, representants del Grup de Treball de Rehabilitació del COAC.

Posteriorment a la presentació, hi haurà un torn d’intervencions amb diferents convidats, entre els quals han confirmat la seva participació: Jordi Amella, Ester Capella, Xavier Casanovas, Albert Civit, Josep Maria Coll, Moisés Gallego, Josep Gassiot, Vicente Guallart, Elsa Ibars, Ricard Martínez, Fernando Marzá, Juan Carlos Montiel, Willy Müller, Ricard Pie, Jacint Raurell, Estanislau Roca, Jordi Ros, Maria Rubert, Manolo Ruisánchez, Aureli Santos, Xavier Simón, Felix Solaguren i Francesc Sutrias.

Per part del Grup de Treball de Rehabilitació del COAC també participaran: Albert Comerma, Albert Cuchí, César Díaz, Julián Escobar, Anna Fabregat , Xavier Garcia-Milà, Iván Gas, Manuel Gómez Triviño, Marc Manzano, Montse Mendoza, Ramón Muñoz, Núria Pedrals, Jordi Rogent, Albert Sagrera, Manuel Sánchez Villanueva, Marc Solans, Toni Tribó, Ricardo Vergara i Diana Vovelle.

Finalment, es faran unes valoracions finals del que s’hagi debatut en la jornada a càrrec d’Alfred Bosch (ERC), Pere Casajoana (CiU), Ada Colau (Guanyem), Jaume Collboni (PSC), Jaume Domènech (Construmat), Josep Martínez (Gremi de Constructors de Barcelona), Janet Sanz (ICV), Jordi Sanuy (Qualitat de l’Edificació i Rehabilitació de l’Habitatge, Generalitat de Catalunya), Toni Sorolla (Ajuntament de Barcelona) i un representant de Comissions Obreres.

Les conclusions de la jornada serviran també com a document de treball per elaborar el Llibre Blanc per a l’Impuls de la Rehabilitació.

L’acte comptarà també amb la participació del degà del COAC, Lluís Comerón, que en farà la cloenda.

La jornada és gratuïta però per motius d’aforament cal confirmació d’assistència.