Jornades 100 x 100 patrimoni: 07.- Converses sobre monuments: crisi i projecte.

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de jornades, gratuïtes 100×100 Patrimoni, on s’abordaran i debatran aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.

El cicle tindrà una durada d’un any (de juny d’enguany a juny de 2015) i s’estructura en dotze jornades amb periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes, amb la intenció de provocar Converses sobre Monuments.

A la setena sessió es reflexionarà sobre les intervencions que estem fent en l’època que ens ha tocat viure. De com no només la crisi econòmica sinó també altres crisis com les naturals, les socials, les de coneixement, les de valors, incideixen en les nostres actuacions.

  • Ens aporta alguna cosa les crisis?
  • Modifiquem les nostres actuacions davant d’aquestes?
  • O bé ens hi adaptem?

Són aquests alguns dels interrogants amb què ens podem trobar i que ens agradarà compartir amb vosaltres. Després de les intervencions d’en Francisco Jurado Actuaciones mínimas para tiempos de crisis i d’en José Luís Sanz L’actuació al colomar de l’Arboçar a Avinyonet del Penedès.

Data: dijous 19 de febrer de 2015
Hora: 17.30 h
Lloc: La Cuina, Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona
Inscripció gratuïta:Cal inscripció prèvia al següent enllaç  on també hi trobareu informació sobre aquesta i la resta de sessions.
Imprimir