Jornades 100 x 100 patrimoni: 08.- Converses sobre monuments: crítica constructiva i projecte

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de jornades, gratuïtes 100×100 Patrimoni, on s’abordaran i debatran aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.

El cicle tindrà una durada d’un any (de juny d’enguany a juny de 2015) i s’estructura en dotze jornades amb periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes, amb la intenció de provocar Converses sobre Monuments.

La construcció i el procés del projecte, marca en bona mesura el resultat final de la intervenció. Les característiques dels materials a emprar i les tècniques a utilitzar, repercuteixen directament en la comprensió i presentació del monument, i de l’acompliment dels objectius de l’actuació.
Les intervencions en l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre dels arquitectes Ferran Vizoso i Núria Bordas i la de l’església de Sant Miquel de Veciana de l’arquitecte Pere Puig ens donaran la pauta pel debat.

17:30- 18:00 Recepció dels participants

18:00- 18:40 Actuació a l’església del Poble Vell de Corbera d’Ebre.
Ferran Vizoso i Núria Bordas, arquitectes

18:40 – 19:20 Actuació a les restes de l’església de Sant Miquel de Veciana
Pere Puig Rodríguez, arquitecte

19:20 – 20:00 Debat

Data: dijous 19 de març de 2015
Hora: 17.30 h
Lloc: La Cuina, Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona
Inscripció gratuïta:Cal inscripció prèvia al següent enllaç  on també hi trobareu informació sobre aquesta i la resta de sessions.
Imprimir