Visita al món de la masia: can Calopa de Dalt

Data: dissabte 14/03/2015
Lloc: Punt quilomètric 4,8 carretera BV-1468 de Molins de Rei a Vallvidrera
Horari: 10:30-14:00h
Inscripció: La jornada és gratuïta però cal inscriure’s prèviament a través de: Consorci per al Desenvolupament de la Catalunya Central (Tel.: 973 482 003 – A/e: gerencia@lcc.cat ) Persona de Contacte: Sr. Jordi Vilalta Mora.

De l’11 al 13 de març es realitza el 1r congrés del món de la masia a Catalunya.
Per tal de complementar les activitats del congrés es plantegen 7 sortides cercant com la diversificació geogràfica ha configurat diferents tipologies del món de la masia així com els processos històrics soferts.
En les sortides es visiten masies i altres edificacions pel seu valor patrimonial i també per conèixer els diferents processos productius i com s’estan adaptant als usos actuals de vida, com l’explotació agroramadera, usos turístics, alternatius..
Es tracta de copsar els valors d’escala territorial i social propis del món la masia a Catalunya.

Barcelona_masia_140315_1523