Jornades 100×100 Patrimoni 10. Converses sobre monuments: temps i caducitat

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de jornades, gratuïtes 100×100 Patrimoni, on s’abordaran i debatran aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.

El cicle tindrà una durada d’un any (de juny d’enguany a juny de 2015) i s’estructura en dotze jornades amb periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes, amb la intenció de provocar Converses sobre Monuments. 

El desenvolupament de la societat actual ens demana, als que treballem pel patrimoni, que les actuacions sobre aquest siguin sostenibles econòmicament. Aquest fet fa que el patrimoni estigui sotmès a pressions turístiques i culturals que moltes vegades són difícils d’assumir pel monument.
En la jornada d’avui us plantegem debatre sobre aquesta realitat i les que tenen a veure amb la conservació del patrimoni restaurat.
PROGRAMA 

17:30- 18:00 Recepció dels participants 

18:00- 18:40 La Alhambra de Granada: mantener lo restaurado.
Patronato de la Alhambra y Generalife: Dña. María del Mar Villafranca Jiménez, Directora General del Patronato y D. Francisco Lamolda Álvarez, Jefe del Servicio de Conservación y Protección 

18:40 – 19:20 El Palau Güell: entre la gestió i la conservació.
L’SPAL i la direcció del Palau Güell 

19:20 – 20:00 Debat
Data: dijous 21 de maig de 2015
Hora: 17.30 h
Lloc: La Cuina, Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona
Inscripció gratuïta:Cal inscripció prèvia al següent enllaç  on també hi trobareu informació sobre aquesta i la resta de sessions.
Imprimir