AMCTAIC: Forum de Patrimoni Industrial. Enginyeria i arquitectura: les obres de la Sagrada Familia

 web

Data: Dilluns 25 de maig de 2015
Lloc:  Auditori Pompeu Fabra. Associació d’Enginyers Industrials de Catalunya. Via Laietana, 39 , 5ª planta 08003 Barcelona
Hora:
18.30 h
Inscripció gratuïta
: Cal fer inscripció prèvia al telèfon: 93 780 37 87 o bé secretaria@amctaic.org

Jordi Bonet i Armengol, arquitecte director i coordinador de les obres del temple de la Sagrada Familia fins el 2012, ens parlarà de “Enginyeria i arquitectura: les obres de la Sagrada Familia”

Jordi Bonet i Armengol (Barcelona, maig de 1925) és arquitecte i antic dirigent de l’escoltisme català, director i coordinador de les obres del temple de la Sagrada Família de Barcelona des de 1985 fins al 2012, en què fou substituït per Jordi Faulí i Oller.
Actualment segueix vinculat a les obres de la Sagrada Família com a director emèrit i coordinador del temple expiatori alhora que realitza una tasca divulgativa i d’interpretació sobre l’obra de Gaudí amb conferències arreu del món. També és acadèmic numerari de la Reial Acadèmia Catalana de Belles Arts de Sant Jordi i membre de la Junta de Museus de Catalunya.