Jornades 100×100 Patrimoni 10. Converses sobre monuments: i … ara què?.

En el marc dels actes de celebració del seu centenari, el Servei de Patrimoni Arquitectònic Local de la Diputació de Barcelona organitza un cicle de jornades, gratuïtes 100×100 Patrimoni, on s’abordaran i debatran aspectes determinants del procés de restauració del patrimoni arquitectònic.

El cicle tindrà una durada d’un any (de juny de 2014 a juny de 2015) i s’estructura en dotze jornades amb periodicitat mensual, cada tercer dijous de mes, amb la intenció de provocar Converses sobre Monuments.

Com a cloenda dels actes del centenari de l’SPAL i de les jornades que fa dotze mesos duem a terme, us volem convidar a participar en la taula rodona i debat posterior, per reflexionar sobre el futur de la nostra disciplina de la restauració de monuments.
Després d’haver compartit amb vosaltres el nostre mètode de restauració de monuments al llarg d’aquest any, hem convidat a quatre ponents, que donada la seva llarga experiència ens poden, potser, donar resposta a la pregunta: i… ara què?
PROGRAMA

17:30- 18:00 Recepció dels participants
18:00- 19:30 Taula rodona amb l’assistència de:

  • Luís Caballero Zoreda. Museólogo y arqueólogo. Departamento de Historia Antigua y Arqueología. Instituto de Historia. Consejo Superior de Investigaciones Científicas.
  • Marco Antonio Garcés Desmaison. Arquitecto. Jefe. de la Sección de Monumentos. Dirección General de Patrimonio de la Junta de Castilla y León.
  • Antoni González Moreno-Navarro. Arquitecte restaurador. Cap del Servei de Patrimoni Arquitectònic Local des de 1981 fins 2008.
  • Susana Mora Alonso Muñoyerro. Dra. Arquitecto. Profesora en el Departamento de Construcción y Tecnología Arquitectónicas en la Escuela de Arquitectura de Madrid.
Data: dijous 18 de juny de 2015
Hora: 17.30 h
Lloc: La Cuina, Espai Francesca Bonnemaison, Sant Pere Més Baix, 7 08003 Barcelona
Inscripció gratuïta:Cal inscripció prèvia al següent enllaç  on també hi trobareu informació sobre aquesta i la resta de sessions.
Imprimir