Entrega Premis Catalunya Construcció 2015

web

Data: dimarts 9 de juny de 2015
Hora: 19.30 h
Lloc: Gran Teatre del Liceu, Barcelona
Isncripció: 25 € col·legiats i precol·legiats · 45 € no col·legiats. IVA inclòs.

Documentació finalistes

 

El proper dimarts 9 de juny se celebrarà La Nit de la Construcció, la trobada anual dels Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació, així com de tots els professionals del nostre sector. Enguany, però, s’emmarca en un context especial perquè el CAATEEB fa 75 anys, xifra que mostra el llarg recorregut de la institució en la història del país.

En aquesta 20ª edició, la celebració tindrà lloc al Gran Teatre del Liceu, creat el 1847 a la Rambla de Barcelona i erigit com un teatre d’òpera i un dels símbols de la ciutat en l’àmbit cultural i artístic. La història d’aquest edifici, ideat per l’arquitecte Miquel Garriga i Roca, va quedar marcada per l’incendi del 31 de gener de 1994, que va destruir la sala i l’escenari provocant un impacte emocional a la societat catalana. La reconstrucció del nou Liceu, que va ser inaugurat l’any 1999, va anar a càrrec del projecte d’ Ignasi Solà-Morales, en un primer moment, i posteriorment es van afegir els arquitectes Xavier Fabré i Lluís Dilmé.

La trobada dels aparelladors coincidirà amb el lliurament dels Premis Catalunya Construcció per dotzè any consecutiu i serà conduït pel comunicador Òscar Dalmau i amenitzat pel Mag Lari a la sala Foyer del Gran Teatre. Un cop finalitzat, tindrà lloc el Sopar a peu dret al Vestíbul i el Saló dels Miralls, dos espais únics per culminar una Nit màgica plena de sorpreses i alegries.