Can Buxeres: una joia noucentista

Inici: 18 de junyde 2015
Fi:  27 de setembre de 2015

Museu de L’Hospitalet – Casa Espanya. Espai d’Història
C. de Joan Pallarès, 38 L’ Hospitalet de Llobregat (Barcelonès)


L’horari de visita és de dimarts a divendres: de 10 a 13 h i de 17 a 20 h, dissabtes i diumenges: d’11 a 14 h

web

L’exposició “Can Buxeres. Una joia noucentista” vol presentar els resultats del darrer estudi sobre el Palauet i el seu conjunt d’una manera divulgativa i amena.

L’objectiu de la mostra és difondre el patrimoni i la història del palauet i destacar-ne aquells aspectes originals que ens permeten explicar el passat i l’evolució social, cultural i econòmica de la ciutat al llarg de la primera meitat del segle XX. Els organitzadors han tractat de reunir el major nombre possible d’imatges relacionades amb la història de la finca, tot i que també han volgut exposar el bo i millor dels objectes i obres d’art que algun dia ocuparen les estances del palauet i que actualment es conserven als fons municipals.