Presentació de La Barcelona del noucents: Adolf Mas

web

Data de la presentació: 15 de setembre de 2015
Hora: 19:00
Lloc:
Plaça del Rei, s/n (Capella de Santa Àgata) 08002 Barcelona

La videoinstal·lació La Barcelona del nou-cents: Adolf Mas mostra una selecció de fotografies, conservades a l’Arxiu Mas -pertanyent avui a l’Institut Amatller d’Art Hispànic- i escollides d’entre milers d’imatges del període 1900-1917, que permet fer un recorregut per la vida a la ciutat, posant especial èmfasi en el seu procés de transformació, la seva activitat al carrer i els esdeveniments socials i culturals.

En total és un conjunt d’un centenar de fotografies d’àmplia temàtica però sempre amb el rerefons de la ciutat de Barcelona, escenari o protagonista segons es miri de les grans transformacions de la societat del primer terç del segle XX.

La Barcelona del nou-cents: Adolf Mas s’emmarca en la línia de treball en múltiples formats sobre les representacions urbanes contemporànies que des de fa anys porta a terme el Museu d’Història de Barcelona