ESCOLA SERT: Càlcul d’estructures en rehabilitació: fonaments, murs i pilars

web

Dates: del 02/10/2015 al 06/11/2015
Horari: Divendres de 10.00 h a 14.00 h i de 15.00 h a 19.00 h
Durada: 24 hores
Preu: 288-384 €  veure web

S’inicia la segona part de la quarta edició del curs Càlcul d’Estructures en Rehabilitació que s’impartirà en el marc de la innovadora col·laboració entre diverses institucions professionals, culturals i acadèmiques catalanes, como son: l’Escola Sert del Col.legi d’Arquitectes, l’Institut d’Estudis Estructurals i l’Associació de Consultors d’Estructures.

L’objectiu d’aquesta col.laboració és sumar esforços en promoure cursos de formació en excel·lència acadèmica dins de l’àmbit de l’Arquitectura i en concret en l’especialització de la Consultoria Estructural i la Rehabilitació.

En aquesta quarta edició s’ha dividit el temari en dues parts: Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: sostres, realitzat durant el mes de juny de 2015 i Càlcul d’Estructures en Rehabilitació: fonaments, murs i pilars, que és el curs present.

Cada part plantejarà i resoldrà, en 6 sessions, una 25ª d’exercicis de càlcul d’estructures habituals en rehabilitació, abrasant des de conceptes bàsics com l’estudi de càrregues d’un edifici, passant per les comprovacions estructurals d’elements concrets, fins a arribar al càlcul de reforços segons les diverses tipologies. En total 12 professors triats entre els millors de l’àmbit docent i professional del càlcul estructural i la rehabilitació del nostre país –tots ells pertanyents a l’Associació de Consultors d’Estructures- impartiran un total de 48 hores presencials retransmeses en directe per videoaula.