Els 150 elements del patrimoni industrial català

web

Data: 20 d’octubre de 2015
Lloc: antiga fàbrica Estrella DAMM (Roselló, 515 – Barcelona)
Hora: 13:00h

El Museu de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya (mNACTEC) presentarà en un acte “Els 150 elements imprescindibles del patrimoni industrial català”, un projecte que vol posar en valor i difondre el ric patrimoni industrial del nostre país. L’acte tindrà lloc a les 13 hores, a l’antiga fàbrica Estrella DAMM (Roselló, 515 – Barcelona).

A l’acte intervindrà el director general d’Arxius, Biblioteques, Museus i Patrimoni, Joan Pluma; el director del mNACTEC; Jaume Perarnau i el president de l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMCTAIC), Josep Alabern.

A la presentació es donarà a conèixer el procés de confecció del llistat dels 150 elements i la presentació del nou portal Mapa del patrimoni industrial a Catalunya, un espai web visual i atractiu per facilitar l’accés i el coneixement dels ciutadans d’aquests elements. Els 150 elements seleccionats tenen un alt interès històric, estètic i testimonial i representen diversos àmbits industrials.