VI Jornades LOW TECH

web

Data: 19-20 de novembre de 2015
Lloc: EPSEB – Avgda. Doctor Marañón 44-50
Horari: 9:30-14:00h
Inscripció gratuïta: aforament limitat, cal inscripció prèvia

Les Jornades Low Tech ja van per la sisena edició, que aquest any recull diverses experiències relacionades amb el patrimoni construït, l’arquitectura vernacular, les tècniques tradicionals, però també la recerca en materials de baix impacte ambiental a partir de recursos tan abundants com la palla, la fusta, la terra i la pedra. En el context de l’Any Internacional dels sòls, farem èmfasi en l’arquitectura de terra, la conservació d’estructures com les voltes de maó, la conservació i revalorització de les pedreres de Marés a Mallorca, o la investigació en nous materials d’altes prestacions a partir d’un recurs tan abundant com són els sols i, malauradament, els residus .