Premi Lluís Carulla 2016

web

Bases Premi Lluís Carulla 2016
El Premi serà atorgat a un projecte cultural que, dins l’àmbit de la llengua catalana, les arts i/o el pensament, constitueixi una aportació innovadora que contribueixi a l’enfortiment i la modernització de la cultura i la societat catalanes.

La convocatòria és oberta a particulars, empreses i organitzacions sense ànim de lucre.

Per optar al Premi cal presentar, necessàriament, una justificació i memòria del projecte, així com un pla de viabilitat econòmica i tècnica, un calendari d’execució i les mesures per a l’avaluació dels resultats. Es poden presentar avals tècnics, acadèmics o professionals, sobre la seva rellevància, oportunitat o repercussió en l’àmbit del projecte.

Objectiu
El premi està destinat a impulsar projectes culturals en els diversos àmbits de la llengua catalana, les arts i el pensament.
Dotació

El premi, únic, està dotat fins a 100.000 euros.

Termini de presentació

El termini de presentació acaba el dia 16 de març de 2016. El veredicte del jurat es donarà a conèixer en un acte públic a mitjan mes de novembre.