Espai rehabilitació arquitectònica: Fira de la Candelera de Molins de Rei

web

Aquest proper any 2016 l’Agrupació de la Construcció de Molins de Rei posa en marxa un espai dedicat a la rehabilitació a la Fira de la Candelera. Amb la col.laboració del Gremi de Constructors d’Obres de Barcelona, servirà per promocionar tot allò que envolta la rehabilitació d’edificis, donant l’oportunitat a aquelles empreses que vulguin mostrar els seus productes i serveis, en el mateix recinte on se celebra el tradicional concurs de paletes de Molins de Rei. Per aquest acte, està prevista la instal•lació d’una sèrie de casetes firals que seran ocupades pels diferents industrials on exposaran els seus productes i podran explicar als visitants de la fira les qualitats dels seus productes.

Així mateix, en aquest recinte i per ensenyar les tècniques antigues de la construcció es realitzarà una mostra d’oficis antics que anirà variant en els propers anys. Enguany es preveu realitzar la mostra en base a la forja tradicional i els esgrafiats, i per això hi haurà demostracions d’aquests oficis per professionals reconeguts que permetran als visitants realitzar petits tallers relacionats amb aquests oficis.

Consulta els estands modulars exteriors
Decàrrega del Plànol del recinte

Si estàs interessat en partipar en aquesta iniciativa o vols més rebre més informació al respecte, informa’t al tel. 936 685 683 o bé per correu electrònic a acmsantantoni@gmail.com.