LS Masterclass: Nova Sala Beckett

unnamed
Data: dia 24 de febrer
Master Class oberta al públic que faran Eva Prats i Ricardo Flores  sobre la rehabilitació de l’antiga cooperativa  Pau i Justícia de Poblenou, com a futura seu de la Sala Beckett promoguda per  L’Institut de Cultura de Barcelona (ICUB) i la Fundació Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia. El projecte arquitectònic, degudament revisat i adaptat a les possibilitats econòmiques actuals respecte del que va idear-se fa dos anys, continua essent responsabilitat dels arquitectes Ricardo Flores i Eva Prats.
La nova Sala Beckett comptarà, un cop enllestit tot el projecte, amb dos espais d’exhibició teatral (la Sala Beckett i el seu Obrador, de 250 i 100 localitats respectivament), un local d’assaig, un bar- restaurant a peu de carrer i els diversos espais per a les activitats de formació, creació, producció i gestió teatral que li són pròpies; amb l’objectiu, present des de la seva mateixa fundació, de promoure i dinamitzar la dramatúrgia contemporània al nostre país. La nova Sala Beckett/Obrador Internacional de Dramatúrgia, se suma a la xarxa de prop d’una desena de Fàbriques de Creació de Barcelona, els equipaments públics que donen suport a la creació i la producció cultural convertint-se en referents per a la generació de nous continguts basats en l’excel·lència i la qualitat, tot reforçant xarxes i teixits culturals de la ciutat. Així, el nou espai neix també amb la voluntat d’inserir-se plenament en la realitat sòcio-cultural de Poblenou, i confia esdevenir una peça més de la revitalització del carrer Pere IV.