31è Premi a la Salvaguarda del Patrimoni Arquitectònic Alt Camp

web

bases-patrimoni-2015

Aquest premi està destinat a reconèixer la millor obra de rehabilitació duta a terme l’any 2015 als municipis de l’Alt Camp amb l’objectiu d’estimular la renovació urbana als barris de Valls i la comarca, especialment els més afectats pel progressiu deteriorament físic. Es pretén, també, que s’aprofitin els ajuts a la rehabilitació de la Generalitat de Catalunya i dels Ajuntaments.

El premi consisteix en dos guardons, un per a obres d’iniciativa pública i un altre per a obres d’iniciativa privada i, serà condició indispensable per a poder-hi accedir, comptar amb la corresponent autorització municipal i altres que siguin d’aplicació.

Es valoraran les actuacions d’iniciativa privada en la restauració d’edificis, i la rehabilitació d’espais públics que preservin el seu valor patrimonial.

bases-patrimoni-2015_Página_1