Representants de l’AADIPA a l’Assemblea del Coac

Volem agrair a tots els membres de l’AADIPA la vostra confiança i el vostre suport, que han fet que a les passades eleccions del COAC tinguem 8 representants a l’Assemblea: 2 per la Demarcació de Barcelona, 4 per la de Lleida i 2 per la Demarcació de Girona.
Malgrat ser el primer cop que ens presentàvem i tenir una llista reduïda, hem aconseguit tenir representants a l’Assemblea general que ens permetran tenir una veu pròpia com a Agrupació en els àmbits de decisió del COAC.

Representants a Barcelona encapçalada per Josep Antoni Navarro Cossío, president de l’AADIPA

antoniJosep Antoni Navarro i Cossío

Arquitecte. Membre del Secretariat del SERPPAC, des de la seva fundació (1976).Secretari de la Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic del C.O.A.C. 1977. Membre de l’AADIPA des de la seva fundació i director d’un dels seus cursets. Treballa al Servei del Patrimoni Arquitectònic de la Generalitat de Catalunya fins el 2008. Representant de l’Estat Espanyol en el Secretariat per a la Protecció i Difusió de l’Art Nouveau- Modernisme,  de la UNESCO des de l’any 1991. Nombroses intervencions en patrimoni. Membre del Jurat dels Premis Bonaplata, des de 2005, de restauració d’edificis de patrimoni industrial. Director dels treballs per a la Declaració de Patrimoni de la Humanitat de diversos conjunts de Catalunya.

AlfredAlfred Pastor i Mongrell

Arquitecte. Participació activa en patrimoni als 70, com a lliberal, des de la Comissió de Defensa del Patrimoni Arquitectònic; desprès com a funcionari i membre d’AADIPA. Crec fermament que el patrimoni i els professionals que en dediquem mereixem més atenció, tant per part de l’Escola com del COAC.

 

–      Representants de Girona encapçalada per Josep Maria Fortià Rius, vocal de l’AADIPA a Girona

PepJosep Maria Fortià i Rius

Arquitecte lliberal. Despatx professional a Girona des de 1987 sota el nom de Fortià arquitectes. Especialitzat en temes de patrimoni, obra pública i urbanisme. Vocal AADIPA a Girona. Doctorat el 1999 per la UPC. Director del XXXII Curset- Jornades Internacionals sobre Intervenció en el Patrimoni. Organitzador de les activitats de l’any massó a Girona.

 

 

 

 

RosaRosa Maria Cánovas i Göller

Arquitecta. 8 anys de Presidenta D’AADIPA i abans vocal per Girona durant 2 anys,  amb ampli coneixement del funcionament del COAC. Diverses intervencions en patrimoni. Interés per incidir a favor dels temes relacionats amb la protecció del patrimoni dels edificis i per tant vetllar pels criteris dels estatuts de l’AADIPA

 

 

–      Representants de Lleida encapçalada per Núria Laplaza i Faidella, membre de l’AADIPA de la demarcació de Lleida.

nurialNúria Laplaza i Faidella

Arquitecta lliberal. Ha estat responsable de l’oficina d’OCT,S.A. Lleida. Control  tècnic de la Qualitat en l’edificació. Ha realitzat prestació de serveis professionals al Departament d’Arquitectura de la Diputació de Lleida.El 2007 funda ianua arquitectures scp, amb els arquitectes Mercè Manonelles Montero i Xavier Solans Lugones. Les directrius de projectes d’obra a desenvolupar dins de  l’empresa són en la línea de la restauració / rehabilitació / reforma de patrimoni arquitectònic, d’edificis públics i privats.

merceMercé Manonelles i Montero

Arquitecta lliberal. Vocal de l’AADIPA per Lleida. Estudiant en pràctiques en despatxos d’arquitectura (2001-2005). Prestació de serveis professionals al Departament d’Arquitectura de la Diputació de Lleida. ( 2006 – 2007 ). El 2007 funda ianua arquitectures scp, amb els arquitectes Núria Laplaza i Xavier Solans. Les directrius de projectes d’obra a desenvolupar dins de  l’empresa són en la línea de la restauració / rehabilitació / reforma de patrimoni arquitectònic, d’edificis públics i privats.

xaviXavier Solans i Lugones

Arquitecte lliberal. Responsable de l’oficina d’OCT,S.A. Lleida. Control  tècnic de la Qualitat en l’edificació. Revisió de projectes i obres i gestió( 2007 – 2008).El 2007 funda ianua arquitectures scp, amb els arquitectes Mercè Manonelles  i Núria Laplaza. Les directrius de projectes d’obra a desenvolupar dins de  l’empresa són en la línea de la restauració / rehabilitació / reforma de patrimoni arquitectònic, d’edificis públics i privats.

Gerard2Gerard Fontanals i Clop

Arquitecte restaurador, liberal i membre d’AADIPA. Ha col·laborat en despatxos professionals de Barcelona, Mollerussa i Lleida. Treballa al Servei d’Arquitectura de la Diputació de Lleida. És col·laborador del grup de recerca GREA Innovació Concurrent de la UdL.