Demarcació de Girona COAC: VISITA D’OBRES AL CASTELL DE SANT JULIÀ DE RAMIS


©Fuses Viader Arquitectes

VISITA D’OBRES AL CASTELL DE SANT JULIÀ DE RAMIS
De Fuses Viader Arquitectes

Dissabte 11 de juny de 2016 | 10.30 hores
Punt de trobada: Al Castell de Sant Julià de Ramis (veure plànol de situació)


Benvolgudes companyes,

Benvolguts companys,

El Departament de Cultura de la Demarcació de Girona del COAC ha programat una visita a les obres de restauració del Castell de Sant Julià de Ramis, el dissabte 11 de juny, a les 10.30 hores. La visita anirà a càrrec de l’arquitecte Josep Fuses, autor de l’obra.

Si esteu interessats en assistir a la visita us heu d’inscriure a través de l’adreça cultura.gir@coac.cat abans del divendres 10 de juny. Inscripció obligatòria. Places limitades. És obligatòri portar casc d’obra.