El Palau dels Artesans

Inici: 14 de juliol de 2016
Fi:  2 d’octubre de 2016

Nau Gaudí c/Cooperativa, 47, 0802 Mataró, Barcelona

Horari: fins el 15 de setembre inclòs: de dt a dg de 18 a 20h / a partir del 16 de setembre inclòs: de dt a ds de 17 a 20 h; dg i festius d’11 a 14 h

web

La Nau Gaudí acull l’exposició El Palau dels Artesans que, a través de les fotografies de Ramon Manent i els textos de la comissària Raquel Lacuesta, ens explica l’arquitectura, l’espai, les arts aplicades i els oficis artístics del Palau Güell.

Els punts de convergència i de divergència de la Nau Gaudí i del Palau Güell els trobem en la procedència dels encàrrecs, en la seva funció i en la seva materialitat. La Nau Gaudí és la primera obra industrial projectada i construïda per Antoni Gaudí entre 1881 i 1883, un edifici per a treballar-hi, destinat a nau de blanqueig. El Palau Güell, projectat el 1885 i acabat el 1888, és la primera mansió urbana destinada a habitatge i lloc de concerts i de reunions culturals i literàries d’una família burgesa.

EL PÀLAU DELS ARTESANS_Página_1EL PÀLAU DELS ARTESANS