10a Trobada de les Egipcíaques: BELLA PEDRA VELLA: explotació, usos i conservació en l’àmbit de la Corona d’Aragó

web

Dates: 3-4/11/2016
Incripció: L’assistència és gratuita per be que limitada a la capacitat de la sala (140 persones), per la qual cosa es prega confirmació al formulari
Lloc: Residència d’Investigadors: carrer Hospital, 64. Barcelona

La pedra forma part de la nostra història i de fet, part de la història s’escriu havent-la llegit en les velles pedres que l’han transmès fins els nostres dies. Bona part de les edificacions històriques són de pedra, que va ser triada, extreta, treballada, col•locada amb la tècnica i els coneixement empírics del moment i d’una manera o altre, conservada fins avui. La nostra obligació és preservar-la per poder-hi seguir llegint les pàgines del passat i transmetre-la als nostres nets de forma que ells també hi puguin llegir, i puguin aprofundir encara més en l’anàlisi històrica. De tot això i alguna cosa més va la 10a trobada de les Egipcíaques