Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català

Inici: 22 de novembre de 2016
Fi: 26 de març de 2017

Museu Nacional de la Ciència i de la Tècnica de Catalunya Rambla d’Ègara, 270 08221 Terrassa
De dimarts a divendres, de 9h a 18h Dissabtes, de 10h 14.30h i de 16.30h a 20.30h Diumenges i festius, de 10h a 14.30h

web
img_0282-600x396Un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial a Catalunya
El procés iniciat a Catalunya amb la Revolució  industrial ens ha deixat un llegat d’edificis fabrils i d’infraestructures molt important i divers. A finals dels anys seixanta i a la dècada dels setanta del segle XX, coincidint amb l’enderroc d’alguns edificis singulars, es pren consciència de la necessitat de preservar aquest patrimoni.

La mostra “Espais recobrats. Els nous usos del patrimoni industrial català” proposa un recorregut per les intervencions de reutilització del patrimoni industrial que s’han realitzat al llarg de les últimes dècades a Catalunya. Una feina, remarcable en el seu conjunt, que no hagués estat possible sense la perseverança de moltes persones, entitats i institucions que han treballat i lluitat per garantir la permanència d’aquest llegat.