Un palau de Barcelona. Història del Palau Savassona, seu de l’’Ateneu Barcelonès

680662-340x340Mateu Barba
2017
Ediciones La Magrana
9788482648200

Un palau de Barcelona és la insòlita biografia del palau Savassona, l’espai que allotja des de fa més de cent anys la institució de l’Ateneu Barcelonès. Amb una mirada experta i afectiva, Mateu Barba, arquitecte que ha format part de l’equip que ha fet la darrera remodelació d’aquest edifici emblemàtic, proposa una aproximació inèdita, partint dels canvis físics les parets, les escales, les pintures d’El Vigatà, d’un valor incalculable i que el temps no sempre ha respectat, però contextualitzant-los en les diverses transformacions històriques, socials i polítiques del seu entorn més proper.

 

Presentació del llibre

Data: 27 de març de 2017
Horari:  19.00
Lloc: Ateneu Barcelonès Canuda, 6 – 08002 Barcelona

Amb Jordi Rogent, arquitecte; Josep Maria Rovira, arquitecte i catedràtic d’Història de l’Art i l’Arquitectura (ETSAB), Jordi Casassas, president de l’Ateneu Barcelonès, i Mateu Barba, autor del llibre.