XIV Premi Catalunya Construcció 2017

web

El Col·legi d’Aparelladors, Arquitectes Tècnics i Enginyers d’Edificació de Barcelona (CAATEEB) convoca la catorzena edició dels Premis Catalunya Construcció, amb els quals volem reconèixer l’esforç dels professionals i empresaris del sector i premiar les persones que, amb el seu treball, han contribuït a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat en la construcció a Catalunya.

Les obres de referència de les candidatures s’han d’haver construït a Catalunya, excepte en la categoria d’Innovació, la qual pot haver-se aplicat arreu i s’han d’haver acabat durant els anys 2015 i 2016.

  1.  Premi a la Direcció de l’execució de l’obra
  2.  Premi a la Direcció integrada de projecte
  3.  Premi a la Coordinació de seguretat i salut
  4. Premi a la Innovació en la construcció
  5. Premi a la Intervenció en edificació existent

En les 5 categories anteriors es valorarà també el foment i aplicació de les noves tecnologies als procediments, l’aplicació de nous sistemes innovadors per al seu seguiment i l’impuls durant tot el procés de mitjans, sistemes i materials a favor de la sostenibilitat i accions mediambientals positives

També s’atorgarà el II Premi al Treball Final de Grau, amb el qual es vol distingir el treball d’un estudiant o equip  d’estudiants que abasti la investigació, recerca o desenvolupament sobre qualsevol dels temes de l’àmbit de coneixement del grau.

Bases de la XIV edició dels Premis Catalunya Construcció

Podeu presentar la vostra candidatura fins a l’7 d’abril de 2017