Exposició Passatges. Espais de transició per a la ciutat del s. XXI

Inici:  10 de novembre 2017
Fi: 17 de desembre de 2017

Museu d’Història de Barcelona – Oliva Artés C Espronceda, 142*146 Barcelona

L´exposició Passatges, espais de transició per al segle xxi es basa en els treballs del projecte interdisciplinari internacional de l´Institut pour la Ville en Mouvement-VEDECOM de París. Els passatges han format part de la història urbana al llarg dels segles. Els trobem a la ciutat medieval amb altres denominacions i, ja al segle xix, amb el nom de passatges. Avui, l´arquitectura els utilitza com a nexes entre la petita i la gran escala urbana, ja que fan més fàcil la mobilitat dels ciutadans. L´Ajuntament i l´Àrea Metropolitana (AMB) han impulsat conjuntament amb l´IVM i el MUHBA l´exposició a Oliva Artés

web

ObtenerImagen