XV Premi Catalunya Construcció 2018

web

El CAATEEB convoca la XV edició dels Premis Catalunya Construcció, amb els quals volem reconèixer l’esforç dels professionals i empreses que han contribuït a millorar la qualitat, la gestió, la sostenibilitat, la innovació i la seguretat en la construcció

premis-18La quinzena edició dels Premis Catalunya Construcció consta de 5 categories professionals, un premi al treball final de grau i un premi especial:

I. PREMI A LA DIRECCIÓ DE L’EXECUCIÓ DE L’OBRA

II. PREMI A LA DIRECCIÓ INTEGRADA DE PROJECTE

III. PREMI A LA COORDINACIÓ DE SEGURETAT I SALUT

IV. PREMI A LA INNOVACIÓ EN LA CONSTRUCCIÓ

V. PREMI A LA REHABILITACIÓ. Amb aquest premi, es volen distingir les tasques de la persona o l’equip responsable de dirigir l’execució i de projectar una intervenció en un edifici existent per ampliació, reforma o adequació en les dues subcategories següents:

      • V (1) Premi a la rehabilitació patrimonial
      • V (2) Premi a la rehabilitació funcional

La primera fa referència als edificis que tenen elements o parts que cal protegir, mentre que en la segona no en té.

 

A més d’aquestes cinc categories, el Jurat concedirà el Premi al Treball Fina de Grau i el Premi a la Trajectòria Professional.

Els candidats que vulguin participar a la quinzena edició dels Premis Catalunya Construcció han de presentar la fitxa d’inscripció correctament emplenada, com també tota la documentació que s’especifica al punt 2 de l’apartat “Presentació de candidatures”, en els formats requerits i abans de les 14 hores del 4 d’abril de 2018, premis@apabcn.cat
Per a més informació, poseu-vos en contacte al telèfon 933 93 37 10.