Jornada tècnica “Experiències d’allotjament en construccions de pedra seca”

web

Dates: dijous 24 de maig de 2018
Lloc: Torrebesses
Inscripció gratuïta

Aquesta jornada pretén ser la continuació de la jornada que es va celebrar l’any passat sobre nous usos en construccions de pedra seca, a la qual vàrem portar diverses experiències d’allotjament, en construccions de pedra seca o en edificis d’arquitectura tradicional relacionats amb el món agrari.

Des de la Comunitat de Municipis del Segrià Sec pensem que les construccions de pedra seca es troben amenaçades. Una de les causes és que la seva utilitat ha quedat quasi obsoleta a causa de l’evolució del treball al camp. Així doncs, pensem que trobar-hi un nou ús, com podria ser una experiència d’allotjament, podria tenir una repercussió econòmica positiva per l’agricultor que fomentaria la seva conservació.