AMCTAIC FÒRUM DE PATRIMONI: La recuperació de la història dels Bombers de Barcelona

web

Data: Dilluns 18/06/18
Hora: 18:30h
Lloc: Auditori Pompeu Fabra, 5a planta. Col·legi d’Enginyers Industrials de Catalunya, Via Laietana, 39
Inscripció gratuïta: Cal fer inscripció prèvia per telèfon 93 780 37 87 o bé per correu electrònic a secretaria@amctaic.org
Xavier González Rojas, Pere González Vila i Carles Alpuente Cao, ens parlaran de l’associació P.D.P.H.B.B., de la seva creació, estatuts, objectius, sistemes de treball, una associació voluntària integrada per bombers, bombers jubilats i amics dels bombers, que de manera independent i col·laborant amb la Direcció de SPEIS Barcelona, està recuperant i promocionant el Patrimoni històric, moble, immoble i cultural.
Ens mostraran un seguit d’imatges del seu treball, futures actuacions, la posada en funcionament desprès de 122 anys de la Bomba d’Incendis a Vapor “Merryweather Valiant 2”, Premi Bonaplata 2017 a la seva restauració i la “Exposició Els Bombers i les Bombes a Vapor 1826-1920”.