CRBMV: Seminari conservació materials de pedra

web

Data: 28 de juny de 2018
Hora: 9:30
Lloc:  Sala d’Actes del Palau Marc.La Rambla 8, 08008 Barcelona.
Inscripció gratuïta  Enviar un correu electrònic amb les vostres dades (nom, cognoms i DNI) a:crbmc.cultura@gencat.cat

Des de l’experiència: valoració i evolució de criteris i tractaments en la restauració de material petri
La intenció del seminari és, a través de l’experiència dels professionals, reflexionar sobre les intervencions en conservació-restauració sobre material petri al llarg dels anys, i com han evolucionat els criteris i els processos d’intervenció en els últims 40 anys.
La intenció és que tots els professionals vinculats a la conservació del material petri puguem debatre sobre els criteris d’intervenció i els processos aplicats a cada moment, així com la importància creixent dels estudis i investigacions que s’han de dur a terme sobre una obra.