Exposició ‘Fisionomia del modernisme’ a Can Negre

web
Inici: 6 de setembre de 2018
Fi: 30 de setembre de 2018

Can Negre Plaça de Catalunya, s/n (Sant Joan Despí)

De dilluns a divendres de 10 a 13 h. De dilluns a dijous de 17.30 a 20 h. Diumenges de 12 a 14 h

Exposició de fotografies del modernisme de Toshiaki Tange, arquitecte i director de l’estudi d’arquitectura Arata Isozaki a Barcelona. Des de 1971, Tange viu a Barcelona i en aquests anys ha captat més de 90.000 fotografies del modernisme. L’exposició està dividida en tres capítols: ‘Memòria’, ‘Transformació’ i ‘Fisonomia’. El capítol de ‘Memòria’ conté fotografies fetes els anys 1972 i 1973 en pel·lícula de blanc i negre. La segona part, ‘Transformació’, mostra imatges de diversos canvis soferts durant els últims anys. L’última part, ‘Fisonomia’, agrupa gran quantitat de detalls del modernisme que encara podem observar a Catalunya.

L’exposició forma part de la celebració de l’Any Jujol140.