12a Trobada de les Egipcíaques: Mirant enlaire…

web

Dates: 29-30/11/2018
Incripció: L’assistència és gratuïta per bé que limitada a la capacitat de la sala (140 persones), per la qual cosa es prega confirmació al formulari
Lloc: Residència d’Investigadors: carrer Hospital, 64. Barcelona

La mirada enlaire…que si es manté des de l’interior d’un edifici deixa veure el sostre de l’habitació o espai, de vegades auster, en ocasions decorat, sovint cercant la creació de determinat ambient. Els sostres dels espais construïts poden ser decorats o no, complir aquesta immersió ambiental i la simple funcionalitat d’aixopluc; hi ha sostres de gairebé qualsevol material: pedra, ceràmica, vidre, fusta, cuiro, guix… l’abast de possibilitats ens ha fet comprendre la inabastabilitat del tema i que en unes jornades de dos dies és impossible copsar-ne una visió exhaustiva. Tot i això, pensem que algunes pinzellades, tot i incompletes, poden ajudar a donar alguns passos en aquest món fantàstic dels sostres.