Oberta la convocatòria de la 4a edició Premi Europeu AADIPA

Ja estan obertes les inscripcions per al PREMI EUROPEU D’INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC AADIPA, que arriba a la seva quarta edició.

Convocatòria
La nova convocatòria, dirigida a professionals relacionats amb la intervenció en el patrimoni arquitectònic –arquitectes, historiadors, arqueòlegs, etc– romandrà oberta fins al 5 d’abril de 2019.

Podran inscriure’s totes aquelles obres finalitzades, realitzades o publicades en l’àmbit geogràfic europeu durant el període comprès entre l’1 de gener de 2012 i el 31 de desembre de 2018, i que responguin als requisits de les 4 categories en les quals es divideix el Premi

Categoria A: Intervenció en el patrimoni construït
Categoria B: Espais exteriors
Categoria C: Planejament
Categoria D: Divulgació

Una de les novetats d’aquesta 4a edició consisteix a augmentar el nombre d’obres seleccionades com a finalistes. Així, en la categoria A, el jurat escollirà fins a un màxim de 15 seleccionats i a la B, un màxim de 10, d’entre els quals, en tots dos casos, sorgiran un premiat i tres finalistes. Per la seva banda, en les categories C i D hi haurà un premiat i tres finalistes. A més, entre les obres presentades, s’atorgarà per primera vegada un Premi Especial de Restauració a aquella intervenció que des del punt de vista tècnic i metodològic destaqui per la seva qualitat, precisió i respecte.

Lliurament de Premis
Com cada any, l’acte de lliurament de guardons tindrà lloc en el marc de la Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, jornada que organitza la direcció del Premi, amb el suport del COAC, l’AADIPA i la Generalitat de Catalunya, i que se celebrarà a Barcelona el proper mes de juny.

Disposeu de temps fins al 5 d’abril.

 

Us encoratgem a que presenteu les vostres obres!!!

Per a més informació, consulta el web del Premi.