Visita AADIPA a les Terres de l’Ebre

 

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les Terres de l’Ebre i a l’Hospitalet de l’Infant, que tindrà lloc el dissabte 18 de maig. La jornada ha estat organitzada per Mariona Genís i Judit Taberna, directores del proper XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu” i Cinta Masdeu, vocal de la AADIPA de les Terres de l’Ebre.

Es tracta, de la primera trobada del cicle de visites que es realitzaran en tot el territori en relació amb el Curset d’enguany. S’iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda havent dinat al restaurant “Els Ullals” d’Amposta.

Us proposem una visita a les Terres de l’Ebre i a l’Hospitalet de l’Infant. A l’Hospitalet de l’Infant visitarem l’Escola del Poblat d’Hifrensa d’Antoni Bonet Castellana, a Tortosa el Conjunt patrimonial dels Reials Col·legis i a Amposta l’IES Ramon Berenguer IV i el Museu de les Terres de l’Ebre (antigues Escoles Miquel Granell d’Amposta).

+ INFORMACIÓ AL WEB