Visita AADIPA a la finalització de les obres de restauració de la Casa Batlló

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a la finalització del les obres de restauració de la Casa Batlló, que tindrà lloc el dilluns 27 de maig a les 16 hores.

La Casa Batlló, de l’arquitecte Antoni Gaudí al passeig de Gràcia número 43 de Barcelona, ha estat restaurada per l’equip Xavier Villanueva (arquitecte), Ignasi Villanueva (enginyer civil) i Joan Olona i Mireia Bosch (arquitectes tècnics).

Les obres de restauració de l’edifici ja estan pràcticament acabades i per això volem aprofitar per fer una vista tècnica acompanyats de Joan Olona. Unes obres que han requerit anys de preparació prèvia, tres mesos de restauració i centenars de persones implicades.

En aquesta restauració, s’ha descobert el revestiment original amagat sota múltiples capes de pintura, les traces dels antics de arrambadors de fusta, les alteracions produïdes pels diversos usuaris de l’edifici,….

+ INFORMACIÓ AL WEB

PLACES EXHAURIDES