VISITA AADIPA A LES TERRES DE GIRONA_XLIIè Curset: patrimoni educatiu

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una visita a les localitats d’Olot, Planes d’Hostoles i Sant Gregori, que tindrà lloc el dissabte 6 de juliol. La jornada ha estat organitzada per Mariona Genís i Judit Taberna, directores del proper XLIIè Curset, “Patrimoni arquitectònic educatiu” i Anna Albó, vocal de l’AADIPA de Girona.

Es tracta, de la segona trobada del cicle de visites que es realitzaran en tot el territori en relació amb el Curset d’enguany. S’iniciarà al matí i finalitzarà a mitja tarda havent dinat al restaurant “La Quinta Justa” d’Olot.

Us proposem una visita a les Terres de Girona. Visitarem escoles dels arquitectes noucentistes Josep Goday i Rafael Massó, entre altres, acompanyats dels arquitectes que han fet posteriors intervencions en aquests edificis de principis del segle XX.

+ INFORMACIÓ AL WEB