XLIIè Curset: Viatge a Alemanya – Berlin – Dessau

Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya organitza el tradicional Curset: Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. Enguany, del 12 al 15 de desembre, se’n celebrarà la XLII edició, amb el títol “Patrimoni arquitectònic educatiu”, dirigida per Mariona Genís i Judit Taberna. En aquest context, i com ja és habitual, s’organitza un viatge relacionat amb la temàtica del Curset i que el complementa en continguts.
Aquest any proposem un viatge a Berlin i Dessau que tindrà lloc del 21 al 24 de setembre, on visitarem on diverses construccions, entorns urbans que formen part del patrimoni educatiu, molts dels quals estan reconeguts com a Patrimoni Mundial de la Humanitat.
INSCRIPCIONS TANCADES

+INFORMACIÓ