XLIIè CURSET AADIPA: obertura inscripcions

Des de fa quaranta-un anys, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) del Col·legi d’Arquitectes de Catalunya (COAC) organitza el Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Aquest any, del 12 al 15 de desembre, es celebrarà la XLII edició, amb el títol “Patrimoni arquitectònic educatiu. La restauració i intervenció en els espais d’aprenentatge històrics. Reptes i oportunitats“. L’objectiu d’aquesta edició serà generar un debat i reflexió sobre la necessària posta en valor d’aquest tipus de patrimoni: edificis escolars i universitaris, des de la seva relació amb la ciutat fins als espais interiors, a nivell local i internacional. Les jornades busquen, per una banda, entendre com els processos de transformació (o inclús d’abandonament) en el que es troben sotmesos han influït en els seus valors i per l’altra analitzar casos de restauració i intervenció en els que han esdevingut un valor pedagògic actiu.  

Per aconseguir aquests objectius, tindrem l’aportació de casos exposats per especialistes tant d’àmbit local i nacional com internacional, que pertanyen a diferents caps professionals relacionats amb la temàtica.

+ informació al web del curset

Veure programa provisional.

Podeu formalitzar la inscripció al següent enllaç. Així mateix, us informem que hi ha un descompte especial per a les inscripcions cursades abans del 7 de novembre.