CLOENDA DEL XLIIè CURSET: VISITA A EQUIPAMENTS EDUCATIUS DE VIC

L’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha organitzat, pel proper diumenge 15 de desembre de 2019, una visita a Vic a càrrec de Mariona Genís i Judit Taberna, directores del XLIIè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic.

Començarem visitant la Casa de Convalescència, passarem per les escoles Jaume Balmes i  Estel, de l’arquitecte Josep M. Pericas. També anirem al Seminari de Vic, de l’arquitecte Lluís Bonet Garí. Havent dinat  acabarem la vista a la Seu del Museu Virtual Pedagògic de la UVIC.

La jornada inclou el trasllat en autocar (anada i tornada) des del centre de Barcelona fins a Vic i el dinar al restaurant “El Seminari” de Vic.

Consulteu el programa.

INSCRIPCIONS TANCADES.