(CANCEL·LAT) NOVA VISITA I XERRADA CUBIÑÁ: CASA THOMAS

Amb motiu del gran èxit assolit en la convocatòria de la visita a la Casa Thomas, l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA) ha programat una segona visita pel proper dimecres 11 de març.

Per a aquesta visita comptem amb la col·laboració de CUBIÑÁ BARCELONA, botiga referent de l’interiorisme a la ciutat, que ens obrirà les portes de l’antiga Fototípia Thomas, ubicada a l’edifici projectat per l’arquitecte Lluís Domènech i Montaner l’any 1895.

Durant la visita ens acompanyarà l’arquitecte Cristian Cirici que ens oferirà una xerrada sobre la rehabilitació de l’edifici l’any 1980, que ell mateix va dur a terme i que va ser guardonada amb el Premi Nacional de Restauració.

Les places són limitades i es requereix inscripció prèvia. Aquesta visita està dirigida als membres de l’AADIPA però es reservaran unes places per a nous membres.

Lloc: Casa Thomas (C. Mallorca, 293) Barcelona
Data : Dimecres, 11 març, 2020
Hora: 18:30

Organitzat amb la col·laboració de: