Inscripcions obertes al XLIIIè Curset AADIPA: Paisatges industrials

Del 17 al 19 de desembre celebrerem el nostre XLIIIè Curset Internacional sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic. L’edició d’enguany, dirigida per l’arquitecta Olga Correa Sala, porta per títol “Paisatges Industrials”. Com a novetat, les jornades seran en format virtual i es podran seguir en directe a través de la plataforma de Microsoft Teams.

Paisatges industrials
El patrimoni industrial desperta l’interès de preservar-lo com a testimoni històric, com a memòria col·lectiva i com a conjunt d’edificis i espais propis, en tant que se li atorga un valor arquitectònic, urbanístic, paisatgístic i social. L’interès neix des del teixit associatiu, les instàncies acadèmiques i l’Administració, ja que significa un patrimoni cultural que ens vincula als nostres avantpassats, i ens adjudica identitat i arrelament.

L’objectiu de les jornades és establir diferents eines per al coneixement, difusió, protecció, rehabilitació, utilització, conservació i manteniment del paisatge industrial i el seu patrimoni arquitectònic, així com plantejar usos i activitats d’acord amb la seva funció i ús inicial, com són la tecnologia, la recerca, la creació, els vivers d’empreses…

Més informació
A la pàgina web del Curset hi trobareu informació més detallada sobre el programa de les Jornades, així com el formulari d’inscripcions.