EL PREMI EUROPEU D’INTERVENCIÓ EN EL PATRIMONI ARQUITECTÒNIC AADIPA OBRE LA INSCRIPCIÓ DE LA 5A EDICIÓ

El dilluns 21 de desembre s’obren les inscripcions a la 5a convocatòria del Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que romandran obertes fins al 12 de març de 2021. La cita coincideix amb el desè aniversari del certamen, organitzat conjuntament pel COAC i l’AADIPA.

Poden presentar-s’hi totes aquelles obres finalitzades, realitzades o publicades en l’àmbit geogràfic europeu durant el període comprès entre l’1 de gener de 2014 i el 31 de desembre de 2020, que responguin als requisits de les 4 categories en les quals es divideix el Premi:

· Categoria A: Intervenció en el patrimoni construït
· Categoria B: Espais exteriors
· Categoria C: Planejament
· Categoria D: Divulgació

Entre totes les obres presentades, per segon any consecutiu, s’atorgarà una Menció Especial de Restauració a aquella intervenció que des del punt de vista tècnic i metodològic destaqui per la seva qualitat, precisió i respecte.

El Premi Europeu d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, dirigit per Ramon Calonge, Oriol Cusidó, Marc Manzano i Jordi Portal, aspira a continuar augmentant la participació i la qualitat, a consolidar el seu abast europeu i a implicar associacions, ciutadans i altres agents relacionats amb el patrimoni a fi d’obrir-se a la societat.

Com cada any, el lliurament de guardons tindrà lloc en el marc de la Biennal Internacional d’Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que se celebrarà el mes de maig a Barcelona. Tots els treballs presentats se sumaran a l’Arxiu digital del Premi, que ja compta amb més de 800 entrades de 27 països europeus diferents.

Consulta les bases de la convocatòria
Inscriu-t’hi

Amb la col·laboració de: