9è cicle de Diàlegs Tècnics de l’AADIPA: Conjunt Històric de l’Arquitectura del Vi a Vilafranca del Penedès

+ informació

Data: dimarts 26 de gener de 2021
Hora: 19 h

Comencem el nostre 9è cicle de Diàlegs Tècnics de l’AADIPA, amb una videoconferència sobre el Conjunt Històric de l’Arquitectura del Vi a Vilafranca del Penedès. Situat al voltant del carrer del Comerç i l’entorn de l’estació, és un conjunt que cal protegir urgentment perquè no té garantit el seu futur més immediat.

El soterrament de les vies del tren a Vilafranca del Penedès ha estat una fita històrica: ha apropat el Barri de Molí d’en Rovira a la ciutat, fent emergir un patrimoni industrial procedent de l’evolució històrica del sector del vi. L’any 2021 encara és un patrimoni ben viu i excepcional en l’arquitectura vitivinícola a Catalunya. Cal donar a conèixer aquesta zona i posar en valor el seu interès, per tal d’aconseguir la seva qualificació com a BCIN.

Presentarà l’acte el president de l’AADIPA, Antoni Vilanova.

Cal inscripció prèvia. Les persones inscrites rebran un correu electrònic amb l’enllaç per seguir la sessió en directe.