CICLE DE VISITES TÈCNIQUES DEL XLVÈ CURSET. LLUÍS DOMÈNECH I MONTANER. VISITA A CANET DE MAR

L’AADIPA organitza, per al proper dissabte 14 de maig, una visita a l’obra domenequiana de Canet de Mar, a càrrec de Gemma Serch i Clàudia Sanmartí, directores del XLVè Curset. Jornades Internacionals sobre la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic, que enguany porta per títol “ Domènech i Montaner. A fons”.

Visitarem la Casa Museu Lluís Domènech i Montaner, acompanyats per l’arquitecta Alba Farré, arquitecta municipal de Canet de Mar amb qui també passejarem pel nucli històric observant altres edificis del mateix Domènech. 

A continuació visitarem el Castell de Santa Florentina i la seva cripta amb la historiadora Maria Manadé i dinarem al Restaurant del Santuari de la Misericòrdia, obra de Puig i Cadafalch.

Finalment visitarem el Teatre Odeon, construït per Rafael Masó i Valentí entre 1920 i 1924, acompanyats per Xavier Fabré, arquitecte autor de la rehabilitació.

+ informació

Consulteu el programa detallat de la jornada.

El cost de la visita és de 40€ per als membres de l’AADIPA i de 44€ per a la resta d’assistents. El preu inclou entrades als edificis a visitar i el dinar.

La visita requereix inscripció prèvia (fins a les 12:00 h del migdia del dijous 12 de maig).