Visita Exposició Mosaics Martí, Estètica contemporània, tècnia del segle XIX

El proper dissabte, 4 de febrer organitzem una visita guiada a l’exposició: Mosaics Martí, Estètica contemporània, tècnica del segle XIX i visitarem una obra contemporània d’aplicació de paviments de Mosaics Martí. 
Visitarem l’exposició, al Centre Artesania Catalunya (carrer Banys Nous, 11, Barcelona) acompanyats d’Albert Martí, membre de la tercera generació de l’empresa familiar Mosaics Marti, que ens explicarà tots els detalls de la mostra que recull el passat i el present de la nissaga d’artesans de rajoles hidràuliques guardonada amb el Premi Nacional d’Artesania 2021.

D’aquest taller han sortit les rajoles per restaurar el paviment del Palau Güell, la Pedrera o la Casa Ametller de Barcelona, i actualment és l’única empresa de Catalunya que fabrica mosaic hidràulic de forma artesanal i continuada, des de 1913.

Tot seguit visitarem un edifici d’habitatges al carrer Pelai, on l’arquitecte Jordi Solé Ràfols, ha fet una rehabilitació amb un ús dels paviments hidràulics explotant totes les possibilitats amb un llenguatge contemporani.

La visita és gratuïta, però cal inscripció prèvia