El museu del transport, un deute de ciutat

Dilluns 6 de març a les 18 h, a la Sala d’Actes del COAC “El Museu del Transport, un deute de ciutat” organizada per l’Agrupació d’Arquitectes per a la Defensa i la Intervenció en el Patrimoni Arquitectònic (AADIPA), juntament amb l’Associació del Museu de la Ciència i de la Tècnica i d’Arqueologia Industrial de Catalunya (AMTAIC). 
Parlarem de diferents experiències al voltant d’aquest tipus de museus, tant des del punt de vista del passat, amb una visió de l’exposició de Barcelona, el present, amb l’exemple del Museu de Ferrocarril de Vilanova i la Geltrú, o altres experiències internacionals, com els museus de Praga, Glasgow i Londres.

Comptarem amb la participació d’Antoni Vilanova, José Ramón Pastor, arquitectes; Pilar García, directora del Museu de Vilanova; Jordi Sasplugas, president de APPFI; Xavier Ragull i Ferran Armengol, membres Coordinadora Pro Museu Transport.  

La jornada és gratuïta, però cal inscripció prèvia.