Jornada tècnica: La prevenció d’incendis en la rehabilitació d’edificis catalogats

Volem donar-vos a conèixer la jornada tècnica “La prevenció d’incendis en la rehabilitació d’edificis catalogats”, en quèl’AADIPA ha col·laborat en l’organització, i que Bombers de l’Ajuntament de Barcelona ha programat i tindrà lloc a l’Espai Bombers de Barcelona el dimecres 19 d’abril de 2023, en horari de matí i tarda (9:00 – 14:15 i 15:45 – 17:30 hores) i amb format mixt: presencial (Espai Bombers – Parc de la Prevenció. C/Lleida, 30) i remot (streaming). La jornada està adreçada principalment a tècnics projectistes, tècnics municipals i empreses instal·ladores, amb l’objectiu de constatar les dificultats bàsiques de rehabilitació d’edificis catalogats als requeriments del CTE i exposar possibles vies de solució compatibles amb el propi CTE.

Totes les persones interessades en assistir a la jornada tècnica poden sol·licitar la inscripció a través del correu electrònic: espaibombers@bcn.cat, especificant nom, cognoms, empresa, càrrec, dades de contacte i preferència d’assistència presencial o remota.

Aquells que que hagin manifestat l’interès d’assistir remotament i els que no hagin pogut ser admesos presencialment, rebran per correu electrònic l’enllaç per connectar-se remotament a la transmissió de la jornada.

Més informació >>